Free CSS Templates


Kemencés Panzió és Csárda

Megosztás a Facebookon



Az ötletből valóság vált, és mai napig is üzemeltetjük kemencénket. Az étteremet szekérbútorokkal rendeztük be, a falakra régiségeket helyeztünk el. A búbos kemencét régi vászonedények és egyéb használati eszközök díszítik. Konyhánkon elsősorban magyaros jellegű ételeket készítünk, mellette hal, szárnyas és mediterrán ételek is megtalálhatók választékunkban. Minden héten hétfőn és szombaton este 18 órától begyújtjuk a kemencénket, és mint régen nagymamáink, a vendégek előtt a kemencében, kenyérlángost sütünk. Kemencében készítünk még liba, kacsa és malacsültet és töltött káposztát füstölt csülökkel. Az egyik szárnyban borozót alakítottunk ki ahol nyáron kerthelyiség is üzemel. A főúton, a sétányon romantikus kerthelyiség van kialakítva, amelyet a vendégek nagyon kedvelnek. Az étterem közepén helyezkedik el belső kerthelyiségünk melynek egy részén szekérbútort helyeztünk el.

 

Minden termünk légkondicionált, a rönkfaoszlopra épített üvegtermünk nemdohányzó. A 120 férőhelyes Pinczés termünkben heti 3 alkalommal este 18 órától szórakoztató zenét szolgáltatunk. A hordozható kemencénkkel különböző rendezvényeken is részt tudunk venni, ahol különböző "kemencés" ételeket készítünk.

 

Az étterem 2000-től Védnöki Táblás üzlet.

 

2002-ben felvették a Nemzeti Gasztronómia Értékőrző Testületébe a Kemencés Csárdát.

 

2004-ben Hajdúszoboszlón az Év Vendéglátóhelye címet kapta meg.

Kemencés Panzió és Csárda Hajdúszoboszló

Utcakép

Térkép