Free CSS Templates


La Contessa Kastélyhotel

Megosztás a Facebookon



A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra. A főépülettől 100 m-re található Udvarház 35 szobával tovább bővíti a férőhelyek számát. A Bükk lábánál, a közel 7 hektáros ősparkban fekvő, több száz éves múltra visszatekintő neobarokk kastély 2009 óta megújulva, ugyanakkor régi pompáját megőrizve köszönti vendégeit. A szálloda ismertségét tovább emeli a 2010 februárjában bemutatásra került Szinglik éjszakája című Sas Tamás film. A kastély elegáns a’la carte étterme, az Erzsébet Étterem, ötvözi a modern reformkonyha, a környékre jellemző és a magyaros ízek világát. Évszakonként megújuló étlappal és hétvégente 12 és 15 óra között Happy Hours ajánlattal várja a kedves Vendégeket, amikor is fél áron ízlelhetik meg fantasztikus ételkínálatunkat! A park területén található Szalajka Rendezvényközpont legmodernebb technikai felszereltségével kiváló helyszín mind üzleti tárgyalások, meetingek, konferenciák, csapatépítő tréningek részére, mind pedig esküvők, fogadások, gálavacsorák megrendezésére. Az épület alsó szintjén bowling és squash pálya, bár és beauty részleg várja a Vendégeket. Folyamatosan frissülő kedvező wellness csomagajánlataink és a helyi programlehetőségek teszik igazi élménnyé a pihenést szállodánkban. Külön állatbarát szobák, panoráma teraszos lakosztályok, plusz 35 szoba az Udvarházban! A szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel**** páratlan természeti környezetben, egy neobarokk kastélyépület kínálta méltóságteljes nyugalommal és 650 négyzetméternyi wellness élménnyel vár minden megpihenni vágyót. A kastély wellness részlege különleges, domboldali elhelyezkedésének, két üvegfalának és a páratlan szépségű Bükk közelségének köszönhetően egyedülálló élményt kínál a megújulásra és kikapcsolódásra vágyóknak. A La Contessa Kastélyszálló egyedi környezetben kínálja konferencia szolgáltatások széles körét Szilvásváradon. Legyen szó akár nagy létszámú konferenciáról, rendezvényről, előadásról, akár csapatépítő tréningről, meetingről szállodánk tökéletes helyszínt jelent. Mióta konyhán töltöm mindennapjaim nagy részét sokan tették fel nekem azt a kérdést, hogy mitől lesz jó egy konyha? A válaszom mindig három nagyon egyszerű szó, bár néha annál nehezebb megvalósítani őket a valóságban. A három szó a következő: jó alapanyag, hozzáértés és hangulat. Örülök neki, hogy így egy évvel a szálloda megnyitása és a kezdeti nehézségek után bátran mondhatom, itt mind a három számomra fontos összetevőt sikerült megtalálnom. A konyhán a csapat olyan összhangban és olyan hangulatban dolgozik, hogy már félszavakból megértik egymást és már a levegőt is egyként veszik. A hozzáértés megvan, hogy a konyhán fellelhető legfejlettebb konyhatechnológiai eszközöket saját tudásunk mellé állítva még a néha lehetetlennek tűnő kéréseket is a tányérokra tudjuk varázsolni. A kiváló magyar alapanyagok is a rendelkezésünkre állnak, hogy a Vendégeink mindig a legjobbat és legfrissebbet kapják. Csak pár kedvencemet emelném ki a hosszú sorból. A helyi pisztrángtenyészetből beszerzett friss pisztránggal dolgozunk, a Bükk hegység pedig ellát minket kiváló szarvasgombával. Házi füstölőnkben magunk készítjük a füstölt pisztrángot citrusokkal ízesített forgáccsal. A jó idő beköszöntével egyre gyakrabban lehet látni a szakácsokat a kertben, ugyanis a szálloda parkjában óriási fűszerkert áll rendelkezésünkre a tavaszi nyári szezonban, amiből napról napra megújulva tudjuk friss ízekkel variálni az ételeinket. Bár a különlegességek sorát folytathatnám, mégis fontosabbnak találom, hogy látogassanak el hozzánk és személyesen tapasztalják meg az itt leírtakat! Remélem, miután elfogyasztanak nálunk egy kellemes ebédet vagy vacsorát Önöknek is sikerül megbizonyosodniuk ennek a három egyszerű szónak „alapanyag, hozzáértés, hangulat” a fontosságáról és a részletekben rejlő erejéről. A megszokott elegancia és magas színvonal!

La Contessa KastélyhotelSzilvásvárad

Utcakép

Térkép